Ambasada e Republikës së Sllovenisë /Lajme /
11.09.2017

Tirana, 11.09.2017 - Kongresi i 2-të Botëror mbi Burimet e Hapura Arsimore (OER)

Në 18-20 shtator 2017, në 'Cankarjev dom' në Lubjanë zhvillohet Kongresi i 2-të Botëror mbi Burimet e Hapura Arsimore


30.08.2017

Ambasada do të jetë pushim në datën 1 shtator 2017, me rastin e festës kombëtare

Me rastin e festës kombëtare të Eid Al-Ad'ha (Festa e Fjimit) në Shqipëri, Ambasada do të jetë pushim ditën e premte, datë 1 shtator 2017.  


06.07.2017

Tirana, 06.07.2017 - Njoftim për të drejtat e studimit në Republikën e Sllovenisë

Programi Erasmus + dhe bursat e përbashkëta


09.06.2017

Tiranë, 09.06.2017 - Ndeshje miqësore mes ekipit kombëtar të futbollit të grave të Sllovenisë dhe ekipit kombëtar të futbollit të grave të Shqipërisë

Ndeshje miqësore mes ekipit kombëtar të futbollit të grave të Sllovenisë dhe ekipit kombëtar të futbollit të grave të Shqipërisë


06.06.2017

Tiranë, 06.06.2017 - Ambasada feston Ditën Kombëtare të Republikës së Sllovenisë

Festohet edhe 25 vjetori i marrëdhënieve diplomatike midis Sllovenisë dhe Shqipërisë


01.06.2017

Prrenjas, 01.06.2017 – Qendra Sllovene për Bashkëpunim dhe Zhvillim në Bashkinë e Prrenjasit

Zgjerimi i teknologjisë dhe ekspertizës sllovene, si dhe të praktikave më të mira në kuadrin e BE-së për të ndihmuar komunat e vogla për të përmirësuar jetën e qytetarëve


31.05.2017

Kolonja, 31.05.2017 - Qeveria sllovene ndihmon Shqipërinë për të përballuar ndikimin e ndryshimeve klimatike

Më shumë se 74.000 fidanë mbillen në një sipërfaqe 40ha në Ersekë


26.05.2017

Tiranë, 26.05.2017 – Gjurmët e CEP-it në Shqipëri me projekte të suksesshme

Si të përgatitim një Projekt Propozim të suksesshëm – Workshop-i dytë i CEP-it, në kuadër të projektit "Asistencë për bashkitë e Shqipërisë në përgatitjen e projekteve europiane dhe ndërkombëtare"


Shfaqur rezultatet 91 në 100 që brenda 144