Ambasada e Republikës së Sllovenisë /Lajme /
20.11.2015  

Tiranë, 16.11.2015- Ambasadorja Lea Stančič takim me Ministrin e Energjisë dhe Industrisë Damian Gjiknuri

Ambasadorja Lea Stančič ishte në 11/16/2015 në vizitë kortezie me Ministrin e Energjisë dhe Industrisë Damian Gjiknuri. Ajo përshëndeti progresin e bërë nga Shqipëria në përshtatjen e legjislacionin europian në fushen e Energjisë si dhe me angazhimet e marra nga Shqipëria në Komunitetin e Energjisë. Në takim u diskutua edhe për mundësinë e bashkëpunimit të bizneseve sllovene në Shqipëri në sektorin e energjisë.