Ambasada e Republikës së Sllovenisë /Lajme /
01.12.2015  

Tiranë, 01.12.2015- Asnjë aplikim për vizë nuk do te pranohet nga 09.12.2015 deri 03.01.2016

Seksioni Konsullor i Ambasadës së Republikës së Sllovenisë nuk do të pranojë kërkesa për vizë dhe leje të përkohshme qëndrimi prej 09.12.2015 deri më 03.01.2016. Seksioni Konsullor do të pranojnë aplikime në 04.01.2016.

Shërbime të tjera konsullore, si shkëmbimi informacioni ose çështje urgjente të shtetasve sllovenë do të behen gjate gjithe muajit Dhjetor 2015 pa nderprerje Ambasada do të jete e mbyllur të premten, 25 dhjetor 2015.