Ambasada e Republikës së Sllovenisë /Lajme /
21.12.2015  

Tiranë, 18.12.2015- Ambasadorja takoi Ministren e Mbrojtjes

Ambasadorja Lea Stančič zhvilloi një takim kortezie me Ministren e Mbrojtjes Znj. Mimi Kodheli më 18.12.2015. Të dyja palët ranë dakord se bashkepunimi mes të dyja shteteve në fushën ushtarake dhe atë të mbrojtjes janë të mira dhe pa çeshtje të hapura.