Ambasada e Republikës së Sllovenisë /Lajme /
24.12.2019  

NJOFTIM: Ambasada Sllovene do të jetë e mbyllur në dt. 25 dhe 26 dhjetor 2019

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Tiranë do të jetë e mbyllur në dt. 25 dhe 26 dhjetor 2019, me rastin e Krishtëlindjes dhe festës kombëtare sllovene të Pavarësisë dhe Unitetit.