Ambasada e Republikës së Sllovenisë /Lajme /
27.12.2019  

NJOFTIM: Ambasada Sllovene do të jetë e mbyllur në dt. 1 dhe 2 janar 2020

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Tiranë do të jetë e mbyllur në dt. 1 dhe 2 Janar 2020, me rastin e Vitit të Ri.