Ambasada e Republikës së Sllovenisë /Lajme /
17.08.2022  

NJOFTIM: Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në dt. 18 dhe 19 gusht 2022

Ju njoftojmë që Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Tiranë do të jetë e mbyllur në dt. 18 dhe 19 gusht 2022, për shkak të një situate të paparashikuar. Në rast urgjence, Ambasada Sllovene do të mbetet në kontakt nëpërmjet: Email: sloembassy.tirana@gov.si