Ambasada e Republikës së Sllovenisë /

Mirësevini në faqen e Ambasadës së Republikës së Sllovënisë, Tiranë

Mirë se vini në faqen web të Ambasadës së Republikës së Sllovenisë në Tiranë me disa nga aktivitetet tona kryesore të pasqyruara. Ne do të përpiqemi që ju të jeni në gjendje të gjeni informacione relevante dhe të perditesuara, njoftime të shkurtra mbi punën tonë, në aktivitetet politike, ekonomike dhe kulturore, informacione konsullore dhe lidhjet e dobishme web-i.

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Republikën e Shqipërisë me seli në Tiranë është themeluar në fillim të 2010 dhe u hap zyrtarisht më 8 dhjetor 2010 me rastin e vizitës zyrtare e Kryeministrit të Republikës së Sllovenisë, Z . Borut Pahor.

Ambasadori i pare i Republikes se Sllovenise ne Republiken e Shqiperise eshte Z. Bojan Bertoncelj ( nga Qershori 2011 deri ne Korrik 2015)


Telefon: +355 4 227 4858

E-mail: sloembassy.tirana(at)gov.si

 

                                                     NJOFTIM I RËNDËSISHËM

Ju informojmë që Departamenti Konsullor pranë Ambasadës së Republikës së Sllovenisë në Tiranë ka rifilluar punën në dt. 01.06.2020.

SHËNIM: Ju kujtojmë që, për t'u paraqitur në Ambasadën Sllovene, duhet të caktoni paraprakisht një takim duke dërguar një email në adresën e email-it të Ambasadës: sloembassy.tirana(at)gov.si

 

 

 

30.12.2020  

NJOFTIM: Ambasada do të jetë e mbyllur në dt. 1 Janar 2021

Ambasada do të jetë e mbyllur në dt. 1 Janar 2021


24.12.2020  

NJOFTIM: Ambasada do të jetë e mbyllur në dt. 25 Dhjetor 2020

Ambasada do të jetë e mbyllur në dt. 25 Dhjetor 2020, me rastin e Festës së Krishtlindjes.


26.11.2020  

NJOFTIM: Ambasada do të jetë e mbyllur në dt. 30 nëntor

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Tiranë do të jetë e mbyllur në dt. 30 Nëntor, me rastin e...


24.11.2020  

Ambasadori Peter Japelj mbështet organizimin e një ankandi bamirësie për krijimet artistike të fëmijëve pas tërmetit të vitit 2019, në Shqipëri

Tiranë, 24 nëntor 2020 – Qendra Shqiptare për të Drejtat e Fëmijëve – CRCA, me mbështetjen e...


02.11.2020  

Kalimi tranzit përmes Sllovenisë kur destinacioni final është një shtet tjetër – Sqarim

Transiti përmes Sllovenisë gjatë rrugës për në një shtet tjetër lejohet brenda 12 orësh nga hyrja


Ambasada e Republikës së Sllovenisë

EGT Tower, P.11/1 kati i 3
Rr. »Abdyl Frashëri«
Tiranë
Shqipëri
T: (+) 355 4 227 48 58
F: (+) 355 4 222 13 11
E: sloembassy.tirana(at)gov.si

Ambasadore: Peter Japelj

Twitter MZZRS