Ambasada e Republikës së Sllovenisë /Holidays - Non working Days at the Embassy /

PUSHIMET – DITËT KUR AMBASADA DO TË JETË E MBYLLUR

Ambasada do të jetë pushim në datat e mëposhtme gjatë vitit 2022:

8 Shkurt (e martë) - festë kulturore sllovene (Dita e Presherenit);

14 Mars (e hënë) - ditë vere;

18 Prill (e hënë) - e hëna e Pashkëve;

2 Maj (e hënë) - Dita e Punës;

5 Shtator (e hënë) - Dita e Nënë Terezës;

31 Tetor (e hënë) - Dita e Reformës;

28 Nëntor (e hënë) - Dita e Flamurit dhe Pavarësisë së Shqipërisë;

26 Dhjetor (e hënë) - Dita e Pavarësisë dhe Unitetit të Republikës së Sllovenisë